Elämää metsästä
block

block
block block
block
Metso Paper ja sen edeltäjät, Valmet ja Sunds Defibrator, ovat jo pitkään olleet aktiivisia kaikilla keskeisillä markkina-alueilla. Viime vuosina Kiinasta on muodostunut yksi Metso Paperin tärkeimmistä markkina-alueista. 2000-luvun alusta alkaen yhtiö on myös määrätietoisesti vahvistanut toimintojaan ja läsnäoloaan Etelä-Amerikan markkinoilla, erityisesti Brasiliassa.

Markkinajohtajuutensa vahvistamiseksi Metso Paperilla on laajat tutkimus- ja teknologian kehitysresurssit. Sen 17 erikoistuneessa tutkimuskeskuksessa työskentelee yhteensä noin 500 asiantuntijaa. Yhtiö investoi tutkimukseen yli 3 % liikevaihdostaan.

Metso Paperin toiminta keskittyy omiin tuotantoyksiköihin, 23 myyntitoimistoon ja 43 huoltokeskukseen. Vuonna 2001 Metso Paperin liikevaihto oli 2 521 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli 10500 henkilöä.

[ jatka >> ]

KUVA: Metso Paper investoi tutkimukseen ja teknologiakehitykseen runsaat 3 % liikevaihdostaan. Jyväskylän Rautpohjan Teknologiakeskuksen kahden koepaperikoneen avulla paperinvalmistusprosesseja kehitetään yhä tehokkaammiksi ja ympäristöystävällisemmiksi.

block
block
< Elämää metsästä -pääsivu