Elämää metsästä
block

block
block block


block
Metso Paperin vakuuttava toimitushistoria, merkittävä markkina-asema, vahva asiakkaan ydinprosessien ja prosessiautomaation tuntemus sekä laaja-alainen teknologian tietotaito luovat vankan pohjan uusille tuote- ja palveluinnovaatioille. Nykyisin yhtiö vahvistaa markkina-asemaansa kehittämällä jatkuvasti erikoisosaamistaan, erityisesti teknologian, prosessien hallinnan ja osaamisen sekä jälkimarkkinapalveluiden alueilla.

Metso Paperilla on vuosikymmenien aikana rakentunut laaja asennettujen koneiden kanta, jota edelleen merkittävästi vahvisti sen amerikkalaisen kilpailijan, Beloitin jälkimarkkinatoimintojen hankinta vuonna 2000. Metso Paperin toimitukset, yhteensä noin 1500 edelleen käytössä olevaa konetta ja päälaitetta, luovat vahvan perustan tulevaisuudelle.

Metso Paperin edelleen Valmet-tuotenimellä toimittamat paperikoneet tunnetaan kaikkialla maailman paperiteollisuudessa huipputehokkuudestaan. Valmet-koneet ovat jo useiden vuosien ajan hallinneet keskeisten kirjoitus- ja painopaperilajien tuotantonopeuksien maailmanennätystilastoja.

[ jatka >> ]

KUVA: Vuonna 1938 Valtion Tykkitehtaaksi 8000 asukkaan Jyväskylään perustettu teollisuuslaitos on muuntunut yhdeksi kansainvälisen paperikoneteollisuuden keskipisteistä. Maailman johtavat paperinvalmistajat ovat tehtaan asiakkaita ja sen toimittamat koneet ovat alan tehokkaimpia. Paperi- ja kartonkikoneteknologiaan erikoistuneen yksikön palveluksessa työskentelee noin 2000 henkilöä.

block
block
< Elämää metsästä -pääsivu